Informatie Redacteuren - Vakantiebestemming.info

Vakantiebestemming.info
Reisverslagen en informatie
Vakantiebestemming.info
Ga naar de inhoud

Informatie Redacteuren

Informatie
 Informatie Redactie en fotografen
www.vakantiebestemming.info - www.reisbestemming.info

Deze website wordt gemaakt door Gerard Meuffels (56) Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de website www.vakantiebestemming.info, www.reisbestemming.info. Ik maak de lay-out en ben verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ik probeer natuurlijk hierbij de juiste en vooral interessante informatie te geven zodat deze te gebruiken is voor het plannen en oriënteren van een vakantie. Hierbij wordt ik geholpen door Henk Dijkman (51) die samen met mij (Gerard Meuffels) de vele foto's hebben gemaakt.

Op onze website staan uitsluitend foto's die wij zelf gemaakt hebben.

Aangezien wij veel reizen hebben gemaakt naar diverse continenten, Afrikaanse, Aziatische landen, Amerikaanse landen maar ook naar diverse Europese bestemmingen kunnen we wel zeggen dat we redelijk reiservaren zijn. Vaak zijn het bestemmingen die iets met natuur te maken hebben. Tijdens onze reizen zien we regelmatig dat sommige dieren en natuur erg in de verdrukking komen door toedoen van de mens. Zonder bescherming in Nationale Parken zouden vele beesten niet echt meer een woongebied hebben om in te leven. Maar men zal wel samen met de plaatselijke bevolking moeten werken aan behoud van deze  natuur ver weg maar natuurlijk ook natuurlijk in Nederland.

Natuurlijk proberen wij ook de cultuur in diverse landen te proeven. We zien hierbij hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt. Daardoor kunnen we ons beter inbeelden in de denk en levenswijze van diverse bevolkingsgroepen. Men kan daarom niet zomaar bepaalde bevolkingsgroepen veroordelen op hun uiterlijk en afkomst.
Gerard Meuffels
Henk Dijkman

Informatie redactie-fotografen Gerard Meuffels - Henk Dijkman
© Alle foto's zijn gemaakt door Gerard Meuffels en Henk Dijkman
Terug naar de inhoud