Fotopagina Fort Portal - Vakantiebestemming.info

Vakantiebestemming.info
Reisverslagen en informatie
Vakantiebestemming.info
Ga naar de inhoud

Fotopagina Fort Portal

Afrika > Oeganda

Ruwenzori Mountains


Tijdens ons verblijf in Fort Portal hebben we overnacht in het Ruwenzori Vieuw Guesthouse. Dit door een Nederlands-Engels geleid hotel heeft nette kamers meestal gelegen aan een mooie bloementuin met erg veel vogels en uitzicht op Mountain Ruwenzori. Gegeten werd er in een huiselijke sfeer aan grote tafels  waar we een heerlijk drie gangen menu voorgeschoteld kregen.

In de ochtend het stadje wezen bekijken en hebben de levendigheid vanaf een terras gadegeslagen. Veel winkels en ook een markt met food en non-food produkten. Bij het bekijken van dit alles kwamen we er wel achter dat de fiets hier een erg belangrijk vervoer en transportmiddel is. Er wordt van alles op vervoerd van bananen,ananassen tot grote balen en nog veel meer.

In de omgeving hebben we ook een niet al te lange wandeling gemaakt naar de Amabere Caves  (grotten) Hier vele stalagmieten en stalagtieten in diverse kleuren. Verder door het mooie landschap rondom Ruwenzori Mountain gelopen.


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

© Alle foto's zijn gemaakt door Gerard Meuffels en Henk Dijkman
Terug naar de inhoud